Wij gaan verhuizen!

Met heel veel liefde en plezier hebben wij alle bestaansjaren van Harmonische Architectuur tot nu gewerkt vanuit het prachtige Huis Voorstonden. Een historische plek waar wij ons altijd zeer thuis hebben gevoeld.

Met de recente overstap naar GMP Groep is het voor ons een logische stap om ook fysiek aansluiting te vinden bij de medewerkers en activiteiten van de Groep in Arnhem. Immers onderdeel uitmaken van een groep bedrijven die elkaar vindt in een gezamenlijke visie zorgt voor verbinding en versterking. Dat is waar wij op inzetten en dat kunnen we beter en effectiever doen wanneer we met ons bureau verhuizen naar Arnhem, waar GMP Groep gevestigd is.

Wij kijken uit naar deze nieuwe stap, naar werken en meer samenwerken in Arnhem. Het kantoorpand in Arnhem is ook een bijzonder mooi historisch pand, een voormalig koetshuis, gelegen aan de Velperweg 160 te Arnhem.

De voorbereidingen voor de verhuizing zijn gestart, wij informeren u zodra de verhuisdatum bekend is, dat zal rond de zomer zijn. Vooralsnog blijven wij bereikbaar via onze vertrouwde contactgegevens, bel of mail gerust voor het maken van een afspraak.

18 april 2024

 

NIEUWE EIGENAAR HARMONISCHE ARCHITECTUUR

Sinds Harmonische Architectuur in 1977 werd opgericht door Egbert Hoogenberk, hebben we veel kennis en ervaring opgedaan met het restaureren, transformeren en herbestemmen van gebouwen. Veel méér dan vroeger koesteren we de bijzondere gebouwen die de geschiedenis van de stad en de plek vertellen. Nieuwe gebouwen ontwerpen we in traditionele stijl waarbij we onze ervaring en expertise inzetten om de goede kwaliteiten van de historische bouwcultuur in nieuwe architectuuropgaven te gebruiken. Zo maken we duurzame en sterke gebouwen waar mensen lang en met plezier in kunnen wonen of werken.

Om met vertrouwen de toekomst in te gaan is het tijd voor een nieuw hoofdstuk!

Sinds enkele weken is onze organisatie onderdeel van GMP Groep uit Arnhem. GMP Groep ontplooit diverse activiteiten met als verbindende factor ‘het inrichten van onze leefomgeving, rekening houdend met de historie én met de toekomst van een leefgebied en haar gebruikers’. Wij herkennen ons in deze visie, niet alleen als bureau maar vooral ook als team.

We blijven doen waar we goed in zijn: mooie gebouwen maken die de tand des tijds gracieus weten te doorstaan, maar we werken ook aan verbreding van ons dienstenpakket waarbij wij uiteraard de inzet en kwaliteit blijven leveren die u van ons gewend bent. Tegelijkertijd biedt de aansluiting bij GMP Groep mooie kansen en mogelijkheden om het gebruik van nieuwe technieken en materialen te onderzoeken. De transitie waar we ons in bevinden met thema’s als energie en duurzaam materiaalgebruik brengt ook in ons werk uitdagende nieuwe opgaven die vragen om creativiteit en deskundigheid. Wij voelen ons gesterkt om samen met de mensen van GMP hierin een actieve rol te pakken en onze scope te verbreden.

14 maart 2024

Pin It on Pinterest

Share This